måndag 26 september 2011

Edcamp - fortbildning på dina villkor

 Anna Kaya med bloggen Ny i svenska skolan är en inspirerande bekantskap. Först var hon en av initiativtagarna till #merkateder-tweetupen i Lärarnas Hus i Stockholm förra våren, nästa projekt var #skollyftet, samtal, samarbete och debatt för lärare i  blogg, twitter och på  FB. Nu är hon på gång med nästa projekt: Edcamp.

Sugen på inspiration, tips och idéer?Trött på långa tvångsföreläsningar? Ebb på fortbildningskontot? Då har eldsjälarna Anna Kaya och Per Falk lösningen på problemen.
 Boka in den 31 oktober 17.00 - 2100 och ta dig till Skolforum på Stockholmsmässan. Där bjuds det nämligen på Sveriges första Edcamp - lärare som lär tillsammans, av och med varandra. Helt gratis och på  egna villkor kan du fylla lärarbatterierna inför den där sista spurten på höstterminen. Mer om vad Edcamp är och hur du anmäler dig hittar du här: Edcamp Stockholm.

2 kommentarer:

  1. Ja här får det utvidgade lärarkollegiet en rejäl skjuts på många sätt. Jag Har i och för sig missat dagens #skolchatt men det var spännande att ögna igenom dagens diskussion om bedömningar. Det öppnar sig många möjligheter för oss lärare med skollyftet.

    SvaraRadera
  2. Det är en strålande idé, Jan. Hoppas på fler tåg.

    SvaraRadera