fredag 16 juli 2010

Mitt första bloggtips: Morrica

Några bloggtips har jag inte kommit med så här långt annat än inbakat i mina egna inlägg. Ändå är min största behållning av bloggandet alla skarpa, kloka, roliga och häftiga personer jag har träffat i bloggvärlden. Det känns som om min hjärna har fått många nya synapser de senaste månaderna och min samlade uppfattning om mänskligheten är klart ljusare och mer optimistisk än när jag bara läste det som står i tidningarna.

Bloggtipset alltså: Min allra första bloggkompis Morrica som skriver ”You’re no different to me”. När det gäller bloggnamnet är jag dock av annan åsikt. Morrica är "different". Hon är roligare, vassare och klokare än de flesta.
I inlägget Parental Advisory skriver Morrica om moral, moralism och moralpanik i efterdyningen av Littoringate. Läs det så blir du också litet klokare.

Morrica gillar hårdrock, men hon gillar inte sol och sommar. Därför kommer här Fade to Black från Metallicas fantastiska gratiskonsert i Moskva 1991 inför 500 000 extatiska ryssar och en hög arga och våldsamma ryska poliser:Själv skriver jag idag om .... utvärderingen av sexköpslagen. Men den här gången gör jag det på Liberati. Konsten att utvärdera morallagar.

2 kommentarer:

  1. Oh kära söta du! Tack, jag blir helt rörd och lycklig och blyg, allt på samma gång!

    SvaraRadera
  2. Tänk, så det går att vara lycklig fast solen skiner. :) Tack själv för all klokskap du delat med dig av, både i din egen blogg och i andras.

    SvaraRadera