torsdag 12 augusti 2010

Folkpartiets kampanjlåt som handlar om ...

Jag har haft en helvetisk dag med kampanjmaterial och hemsidan. Säger någon episerver så skriker jag. Lätt för Mona Sahlin att tycka politik är roligt. Hon har en massa underhuggare som gör sådant åt henne. Sådana som jag. Istället för att skriva något klokt om politiken i allmänhet och skolan i synnerhet bjuder jag därför på folkpartiets kampanjlåt som givetvis handlar om frihet.

Mikael Wendt heter mannen som har skrivit den. Mikael har skrivit fyra bugg och en cocacola och flera andra populära låtar. Han har också varit rektor och företagare och är numera heltidspolitiker, gruppledare för folkpartiet i Skövde och flitig bloggare. Mikael är mycket engagerad i skolfrågor och har flera gånger hjälpt mig att sprida mitt skolbudskap. En flitig, klok och sympatisk man som förtjänar många kryss i valet.För den som är mer åt hippiehållet kommer här en flowerpower variant. Richie Havens Freedom. Från Woodstock, givetvis( Några hårdrockslåtar om frihet kan jag inte komma på).
Bloggar: Liberala Anna, Carina Boberg, Ledarbloggen på GP, folkpartiets kampanjblogg, Pär Gustafsson, Christer Sörliden, Nico Nikander, Sebastian Hallén, Annika Beijbom, Vilhelm Hanzén, Tommy Rydfeldt.

4 kommentarer:

 1. De flesta hårdrockslåtar handlar om frihet i en eller annan form - vad sägs om Eagle Fly Free med Helloween, eller Winds of Change med Scorpions, t ex?

  SvaraRadera
 2. Morrica, tack för tipsen. Vi lyssnar nog inte på samma band för jag kände inte igen någon av de där. Det närmaste jag kom var Tomorrow's Dream med Black Sabbath.

  SvaraRadera
 3. Episerver är guds straff över mänskligheten! Malmö högskola köpte in det för hemsidan och tanken var att alla skulle använda det. Något klumpigare och buggigare har jag inte stött på.

  Å andra sidan har vi ett norskt LMS som heter I´t learning och där hoppar de språkliga grodorna friskt. Dessutom är det ett helt slutet kgb-inspirerat redskap som känns väldigt gammalt.

  Jag säger bara: Wordpress!
  http://www.kristinaalexanderson.se/?p=4220

  Men ett parti vill nog att det ska vara lite komplicerat?

  Bredbent lundellrock är inte min grej och jag saknade nog en riktig krok. Det där med "fraaaamtiiiiden" blev lite släpigt. Men Wendt kan säkert vara en bra kille ändå!

  SvaraRadera
 4. Så glad att du skriver så Mats. Då slipper jag tro att det är jag som är dum i huvudet. Nu har det visat sig att det finns något problem med google kalendern så där var det i alla fall inte mig det var fel på. Känns ju fint att höra när man har stångat sin panna blodig en halv dag.

  Mikael Wendt är en riktigt bra kille. Det tycker jag som bekant även om Jan Björklund, men jag kan inte säga att jag delar hans musiksmak. :)

  SvaraRadera